Turkmenistan

View listings

turkmenistan.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Turkmenistan

Fastigheter till salu i Turkmenistan

 

Turkmenistan är en centralasiatisk stat som gränsar till Afghanistan, Iran, Kazakstan och Uzbekistan. Rummet har utsikt över Kaspiska havet. Fram till 1991 var det en del av Sovjetunionen. Det är rikt på gasfält och huvudstaden är Ashgabat.

 

Är du intresserad av en fastighet till salu i Turkmenistan? Turkmenistan har den femte största naturgasreserven i världen, men också en av de mest korrupta och undertryckande regeringarna i världen, så det är inte ett bra ställe att leta efter en fastighet till salu. Fram till nyligen har den stora Turkmenbashi Niyazov, genom en enorm personlighetskult, koncentrerat makten helt i sin

 

händer, kontrollerade media, förbjöd opera, balett, skägg, långt hår och reproduktion av musik inspelad under offentliga evenemang.

 

Turkmenistan tillåter uthyrning av mark till utlänningar, för vilken period som helst. Men riskerna är höga. Sist men inte minst är valutakursrisken med Turkmenistans valuta, Manat. Fastighetsbranschen har varit framgångsrik i många delar av världen, men det finns minst en blomstrande plats: Turkmenistan.

 

I centrum av staden fortsätter expropriationen medan de tidigare sovjetiska stadsdelarna rivs för att göra plats för stora gröna öppna ytor och nya gator prickade med byggnader. Förutom de administrativa byggnaderna har också dussintals bostadshus med marmorfasader materialiserats. Så de här projekten kan erbjuda många fastigheter till salu i Turkmenistan.

 

De två stora aktörerna i detta byggande är franska och turkiska företag och konkurrensen blir hård. Naturligtvis är Ashgabat inte det enda stället som gynnas av byggbommen. Massor av pengar häller in i ett planerat turistområde i hamnstaden Turkmenbashi.

  •  
    Flyttar till Turkmenistan. Utflytt och bo i Turkmenistan.

        Turkmenska republiken, i hjärtat av Centralasien, kan vara ett genomförbart alternativ till daglig monotoni. Asiatiska områden beaktas ofta inte när de letar efter en plats att flytta. Detta beror dels på bristen på stimuli och förtroende för sådana speciella verkligheter, dels på grund av ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 13205

Försäljning 3:a, Turkmenistan, Ashgabat, Ashgabat, villanova strisaili

1,028,167.00SEK
Försäljning
3:a

378 m²
Superb tre-rums lägenhet till salu på utmärkt läge i semi-centrala.
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB